Dean Henderson: Vi skal male byen rød

Den unge Manchester United-keeper ser frem til endnu et Manchester derby, når de røde djævle tager i mod lokalrivalerne Manchester City.

Onsdag aften gæster den blå side af Manchester endnu engang Old Trafford i en kamp, hvor vinderen advancerer til finalen i Carabao cuppen. Og især den unge United-keeper Dean Henderson ser frem til aftenens opgør, hvor en sejr ifølge ham kan gøre Manchester rød.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Byen[Manchester] er mest rød, og vi skal male den helt rød. Vi bliver bedre hele tiden, så forhåbentlig kan vi få et godt resultat. Et af holdene skal vinde kampen, så begge hold vil gå efter sejren, siger han til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Selvom den 23-årige englænder ikke er vokset op i Manchester, er det stadig en drøm for ham at være involveret i en derbysejr med Manchester Uniteds senior hold.

– Jeg kender et par Manchester City-fans fra da jeg var mindre, og naturligvis var der en rivalisering mellem os, da vi voksede op. At være med til at slå dem[Manchester City], ville være en drøm der går i opfyldelse.

De røde djævle har ikke formået at komme i en finale siden 2018, og der er derfor meget på spil i aften, hvor de også kan få hævn efter sidste års Carabao Cup-semifinale nederlag mod Manchester City.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: United skal overvinde semifinaleforbandelse

Næste artikel

Startopstilling: Henderson får chancen i målet

ANNONCE