Del Piero: Jeg var tæt på United-skifte

Verdensmesteren med Italien, Alessandro Del Piero, afslørede i dag, at han blev kontaktet af Manchester United sidste sommer med henblik på et skifte….

Verdensmesteren med Italien, Alessandro Del Piero, afslørede i dag, at han blev kontaktet af Manchester United sidste sommer med henblik på et skifte.

United forsøgte i lighed med andre klubber at rippe Juventus for deres spillere efter tvangsnedrykningen, men veteranen valgte at forblive i Torino.

“Det er helt rigtigt. Jeg kunne have været en rød djævel. Manchester Uniteds repræsentanter kontaktede mig i august,” siger Del Piero til The Sun.

At Del Piero – som i 90″erne var udråbt til at blive blandt verdens bedste, men døjede med skader – blev kontaktet sidste sommer vidner om at købet, at Henke Larsson ikke var så pludseligt som først antaget.

“Først var jeg smigret, men jeg tænkte aldrig på at forlade Juventus. Jeg har spillet 13 år i denne klub, og jeg vil afslutte min karriere her. Jeg er sikker på, Alex Ferguson forstod min beslutning.”

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rio & Roon gidsler i sponsorkrig

Næste artikel

Sidste tjek på Bale

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share