– Der mangler en styrmand på midtbanen

René Meulensteen mener ikke kun det er i forsvaret United mangler kvalitet, han mener der mangler en styrmand til den centrale midtbane.

De fleste var overraskede, ja nærmest i chok, over at se United smide en føring på 1-3 væk og i stedet tabe med hele 5-3 ude mod Leicester i går. Det gælder også den tidligere assistent René Meulensteen.

– United skulle have beholdt bolden i egne rækker og kørt den hjem ved 3-1. De burde være så kyniske at de kunne køre den rundt, og trække Leicester-holdet ud, hvilket ville give rum at spille i. Og var den blevet 4-1 ville den uden tvivl være afgjort, siger Meulensteen i følge TalkSport.

René Meulensteen, der pt er uden job i trænerverdenen, kritiserede desuden Louis van Gaal for at vælge forkert taktik på midtbanen i gårsdagens kamp, ligesom han mener der mangler en leder på den centrale midtbane.

– Det er også en læreperiode for van Gaal, ligesom det er for spillerne. Han har ganske vist erfaring med sig fra tophold i Europa, men Premier League er bare noget andet. Med den taktik der var valgt mod Leicester, med diamanten på midten, gav han Leicester for meget plads på kanterne.

– United mangler desuden en leder på midtbanen, selv om Daley Blind kan blive det med tiden, sagde René Meulensteen.

Forrige artikel

Se 1999-minutterne fra tilskuerpladserne

Næste artikel

Forretningsmand køber sig ind hos Class of 92

ANNONCE