Forretningsmand køber sig ind hos Class of 92

En forretningsmand fra Singapore har købt halvdelen af aktierne i Salford City, hvor fem tidligere United-spillere ejer den anden halvdel af klubben.

Gary Neville, Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes og Nicky Butt har et specielt forhold til Manchester, til United og ikke mindst til Salford. De trådte deres første skridt i United på The Cliff træningsanlægget i Salford, inden Carrington-anlægget stod klar i år 2000.

De fem, ofte kendt som Class of 92, købte i foråret den lille klub Salford City, der spiller på Moor Lane i den ottende bedste engelske fodboldrække. Planen er, at klubben på sigt skal producere massevis af talenter, og spille sig op gennem ligasystemet.

Nu har de fået følgeskab af en rigmand, der har købt halvdelen af aktierne fra de fem tidligere United-spillere. Peter Lim, der i forvejen ejer den spanske storklub Valencia, har købt 50% af aktierne i Salford City FC, såfremt det engelske fodboldforbund godkender dette.

61-årige Peter Lim er kendt som en stor fan af Manchester United, og ejer flere United-barer rundt om i Asien. Hvad han har måtte betale for halvdelen af Salford City FC vides ikke. Giggs, Scholes, Butt og Neville-brødrene vil fortsat hver eje 10% af klubben.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Der mangler en styrmand på midtbanen

Næste artikel

Herrera vil kopiere Scholes

ANNONCE