Cleverley: Jeg passer ind i systemet

Tom Cleverley er klar til at imponere Louis van Gaal, da han mener han har alle kvaliteterne, til at spille i hollænderens system.

Tom Cleverley havde, som mange andre af hans holdkammerater, ikke nogen god forgangen sæson. Men efter at have studeret van Gaals system under VM, er midtbanespilleren klar til at løfte den nye opgave.

– Jeg så managerens Holland-hold spille under verdensmesterskaberne, og fra det mener jeg, at jeg kommer til at blive hans type spiller, sagde 24-årige Cleverley på gårsdagens pressemøde.

Og Cleverley har allerede tænkt sig at imponere van Gaal i aften, som har givet englænderen lovning på at spille alle 90 minutter mod Roma.

– Jeg har haft en god pause, hvor jeg har fået genopladt batterierne. Nu er vi tilbage, og vil allesammen gerne imponere chefen. Vi ved hvad han vil have – en stil med pasninger og bevægelse. 

– Han er meget klar i mæglet, og vi har en god gruppe af fyre, der er klar på at lære. Vi fik en god start den anden aften (7-0, red.) og må nu bare se, hvordan det går derfra.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Bébé solgt til Benfica

Næste artikel

Det sagde van Gaal på pressemødet

ANNONCE