– Det var ikke kønt

Målscorer Mkhitaryan ville ikke snakke om banen, men erkendte, at det ikke var en køn fodboldkamp i dag i Rostov.

Det var ikke kønt i dag i Rostov. Langt fra faktisk. Men hvad gør det, når man kan rejse hjem til Manchester med et ganske godkendt udgangspunkt inden returkampen om en uge. Det må siges at være status efter første kamp i 8-delsfinalen mod Rostov.

Et andet højdepunkt fra opgøret var, at armenske Henrikh Mkhitaryan var tilbage efter et par ugers skadespause. Og den offensive profil virkede til at være på toppen, for han leverede en god kamp i front ved siden af Zlatan Ibrahimovic.

Efter kampen var målscoreren til 0-1 ikke meget for at snakke om den dårlige bane, men ville dog gerne medgive, at det næppe var kønt at se på.

– Jeg ønsker ikke at snakke om banen, for den var ringe for alle parter. For dem der så på, kan det ikke have været en god kamp. Vi prøvede at gå efter sejren, og spillede så godt vi kunne på denne bane.

– Uanset om man fører 0-1, skal man være klar på hvad der kan komme. Vi begik en fejl og de fik scoret, men vi skal gøre det færdigt i den anden kamp, lød det efter kampen fra Mkhitaryan til BT Sport.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Uafgjort i uskøn affære

Næste artikel

Mourinho: Umuligt at spille bedre

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share