Uafgjort i uskøn affære

United spillede 1-1 i aftenens udekamp mod Rostov, og har dermed et pænt udgangspunkt inden næste uges returkamp.

United tog i dag et pænt skridt hen mod en plads i kvartfinalerne i Europa League. Det skete i russiske Rostov-on-Don, hvor de to mandskaber delte i porten med 1-1 og United dermed har et ganske udemærket udgangspunkt før returkampen mod Old Trafford næste torsdag.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Inden kampstart havde der været en del fokus på græstæppet i Rostov, og det havde formentlig også påvirket Jose Mourinhos taktiske oplæg. For portugiseren havde valgt at blande kortene lidt og ændrede formation til dagens opgør.

3-5-2 var formationen i dagens kamp, hvor Smalling, Jones og Rojo havde fint styr på de omstillinger russerne kom med. Young og Blind fik løbet en masse på de to kanter, mens der var masser af fysik inde centralt på midten med Herrera, Fellaini og Pogba.

Helt i front var der gensyn med armenske Henrikh Mkhitaryan, som har været ude med en skade siden udekampen mod St Etienne. Det blev netop Mkhitaryan, der stod for scoringen til 0-1, da han efter elegant forarbejde af Zlatan fik sendt bolden i nettet.

Generelt er det svært at vurdere, om formationen 3-5-2 er noget United bør prøve yderligere i løbet af sæsonen, for spillet var ikke ligefrem kønt. Der var et hav af afbrydelser grundet indkast, frispark og offside, og det var tæt på umuligt at spille poleret bold langs græsset. De fleste danske serieklubber må have et bedre græstæppe end det, der blev spillet på i dag i Rostov.

Der blev sparket en del, bolden hoppede og dansede helt uforudsigeligt på banen, og det må siges at være en af de kampe som hurtigt ryger i glemmebogen. For kønt, det var det på ingen måde.

Men mon ikke United og Mourinho er ret ligeglade med det, for det vigtigste var, at undgå skader og komme hjem til Manchester med et godt udgangspunkt. Skader kom der umiddelbart ingen af, mens udgangspunktet til returkampen vel også må siges at være ok.

For en ting kan man være sikker på. Spillet bliver af en helt anden kaliber om en uge, når græstæppet på Old Trafford byder russerne velkommen. Inden da gælder det en svær udekamp i FA Cuppen på mandag mod Chelsea.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Rostov

Næste artikel

- Det var ikke kønt

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share