Djemba-Djemba havde intet valg

Eric Djemba-Djemba blev i går som bekendt solgt fra Manchester United til Aston Villa for 1,85 mio. pund, og det er selvom, at afrikaneren få dage…

Eric Djemba-Djemba blev i går som bekendt solgt fra Manchester United til Aston Villa for 1,85 mio. pund, og det er selvom, at afrikaneren få dage forinden havde udtrykt sig lykkelig over livet i Manchester Uniteds reservestab.

Men det ændrede en samtale, Djemba-Djemba havde med Sir Alex Ferguson i weekenden på. Her fortalte Ferguson nemlig Djemba-Djemba, at han ikke ville få de store chancer for førsteholdsfodbold, da næsten alle andre centrale midtbanefolk stod foran ham i køen til en plads på holdet.

“Eric havde et møde med Sir Alex Ferguson henover weekenden, hvor Ferguson kort sagt gjorde det klart for ham, at det ville være bedst for hans karriere at forlade klubben. Det var svært for ham i United, for der var spillere som Phil Neville og John O”Shea, der ikke spillede hver uge, men stadig var foran Eric i køen.”

“Det er en skam at han nu må forlade klubben, men i det mindste kan han glæde sig over, at han nu har mulighed for at få fast førsteholdsfodbold i Aston Villa, og han er stadig fast i troen på, at han kan blive en succes i Premier League,” siger agent Mongai ifølge Teamtalk.com.

Forrige artikel

Bergkamp ude efter Ruud

Næste artikel

Ingen nervøsitet i Everton

ANNONCE