Bergkamp ude efter Ruud

Ruud van Nistelrooy har i de seneste opgør de to klubber imellem på Old Trafford været genstand for storm lang tid efter kampen, og Bergkamp mener også,…

Ruud van Nistelrooy har i de seneste opgør de to klubber imellem på Old Trafford været genstand for storm lang tid efter kampen, og Bergkamp mener også, at Ruud engang imellem bruger hårde midler.

Sidst van Nistelrooy var centrum efter en dyst mod Arsenal var i oktober, da Arsene Wenger kaldte hollænderen for en decideret snyder. I aften kommer han dog ikke i centrum, for han er som bekendt ude med skade, hvilket ikke gør Bergkamp det store.

“Jeg beundrer Ruud den måde han spiller på. Han er en god spiller, og det er vigtigt for Arsenal, at han ikke spiller. Jeg tror dog ikke, der kunne være optræk til flere problemer, hvis Ruud havde været med, vi er trods alt professionelle, og vi er kommet videre fra det punkt i oktober, hvilket jeg også tror United er.”

“På den ene side er van Nistelrooy jo en fantastisk fodboldspiller, men han har som mange andre også en beskidt side af sit spil. Det er en side, som mange angribere næsten bliver nødt til at have for at spille op til deres bedste,” lyder det fra Bergkamp til London Evening News.

Forrige artikel

Glazer afviser spekulationer

Næste artikel

Djemba-Djemba havde intet valg

ANNONCE