Dramatiske minutter sender Manchester United videre i FA Cuppen

Fulham var i fuld kontrol indtil Willian gav straffespark, hvorefter Fulham fuldstændig mistede fatningen og United sikrede sig en 3-1 sejr.

Manchester United tog søndag aften i mod Fulham i FA Cup kvartfinalen. Det var en stille start, hvor initiativet var overladt til gæsterne fra Fulham, uden det nogensinde blev rigtig farligt.

Midtbanen med Sabitzer og McTominay var aldrig i stand til at sætte sig igennem på og United fik aldrig kontrol af spillet. Et af de eneste højdepunkter var en teatralsk Mitrovic der forsøgte at filme sig til et straffespark, som blev pure afvist.

Den ene gang Manchester United fik fart i afleveringerne kom de næsten til en chance. Men det blev aldrig til mere ligeved og næsten for de to hold, som gik til pause med 0-0. Manchester United må nok være mest tilfredse med ikke at være bagud efter en langsom første halvleg.

Fulham kom også bedst ud til anden halvleg og fik stat De Gea på arbejde som afviste Willian. Londonklubben fortsatte og et par minutter senere fik Mitrovic bolden i kassen efter et hjørnespark. Fuldt fortjent føring til Fulham, som klart var mest energiske.

Erik ten Hag forsøgte at satse offensivt og fik Antony ind frem for McTominay, men der kom aldrig et modsvar på Fulhams mål, og udebanegæsterne forsatte med at dominere kampen efter målet.

Manchester United var ikke selv i stand til at tage kontrollen, men Fulham gav det hele væk på få minutter. Sancho fik en åben chance, som han skulle have sat ind. I stedet tog Willian bolden med hånden, og derefter begyndte et stort drama. Flere røde kort, først til Willian for at tage bolden med hånden og straffespark til Manchester United efter VAR. Manager Marco Silva fik også et rødt kort i den forbindelse. Herefter taber Mitrovic fuldstændig sutten og skubber til dommeren, som resulterede i endnu et rødt kort.

Fulham faldt fuldstændig sammen og 2 minutter senere var det Marcel Sabitzer som kan bringe Manchester United i front. Herefter var det ren kontrol fra Manchester United frem mod en tur til Wembley mod Brighton i FA Cup.

Bruno Fernandes fik lov at gøre resultat flottere med en 3-1 scoring i overtiden.

En stille kamp som længe lignede en kedelig 0-1 nederlag blev fuldstændig vendt på hovedet på nogle dramatiske minutter, og Manchester United er videre til FA Cup semifinalerne.

Kampinfo: Manchester United 0-1 Fulham
0-1: Aleksandar Mitrovic 50′

1-1: B Bruno Fernandes  74′

2-1: Marcel Sabitzer 76′

3-1: Bruno Fernandes 96′