Dramatiske minutter sender Manchester United videre i FA Cuppen

Fulham var i fuld kontrol indtil Willian gav straffespark, hvorefter Fulham fuldstændig mistede fatningen og United sikrede sig en 3-1 sejr.

Manchester United tog søndag aften i mod Fulham i FA Cup kvartfinalen. Det var en stille start, hvor initiativet var overladt til gæsterne fra Fulham, uden det nogensinde blev rigtig farligt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Midtbanen med Sabitzer og McTominay var aldrig i stand til at sætte sig igennem på og United fik aldrig kontrol af spillet. Et af de eneste højdepunkter var en teatralsk Mitrovic der forsøgte at filme sig til et straffespark, som blev pure afvist.

Den ene gang Manchester United fik fart i afleveringerne kom de næsten til en chance. Men det blev aldrig til mere ligeved og næsten for de to hold, som gik til pause med 0-0. Manchester United må nok være mest tilfredse med ikke at være bagud efter en langsom første halvleg.

Fulham kom også bedst ud til anden halvleg og fik stat De Gea på arbejde som afviste Willian. Londonklubben fortsatte og et par minutter senere fik Mitrovic bolden i kassen efter et hjørnespark. Fuldt fortjent føring til Fulham, som klart var mest energiske.

Erik ten Hag forsøgte at satse offensivt og fik Antony ind frem for McTominay, men der kom aldrig et modsvar på Fulhams mål, og udebanegæsterne forsatte med at dominere kampen efter målet.

Manchester United var ikke selv i stand til at tage kontrollen, men Fulham gav det hele væk på få minutter. Sancho fik en åben chance, som han skulle have sat ind. I stedet tog Willian bolden med hånden, og derefter begyndte et stort drama. Flere røde kort, først til Willian for at tage bolden med hånden og straffespark til Manchester United efter VAR. Manager Marco Silva fik også et rødt kort i den forbindelse. Herefter taber Mitrovic fuldstændig sutten og skubber til dommeren, som resulterede i endnu et rødt kort.

Fulham faldt fuldstændig sammen og 2 minutter senere var det Marcel Sabitzer som kan bringe Manchester United i front. Herefter var det ren kontrol fra Manchester United frem mod en tur til Wembley mod Brighton i FA Cup.

Bruno Fernandes fik lov at gøre resultat flottere med en 3-1 scoring i overtiden.

En stille kamp som længe lignede en kedelig 0-1 nederlag blev fuldstændig vendt på hovedet på nogle dramatiske minutter, og Manchester United er videre til FA Cup semifinalerne.

 

Kampinfo: Manchester United 0-1 Fulham
0-1: Aleksandar Mitrovic 50′

1-1: B Bruno Fernandes  74′

2-1: Marcel Sabitzer 76′

3-1: Bruno Fernandes 96′

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

2 kommentarer
 1. Fuldstændig sindsyg reaktion af Mitrovic, han taber Fuldstændig hovedet, på et tidspunkt hvor Fulham havde været klart bedst, det var nærmest kun muren De gea der holdte os inde i kampen, De geas præstation i dag er så tæt på et 10 tal, vanvittig præstation af ham, uden hans redninger kunne vi nemt have været bagud 4-0, men sådan er fodbold, Fulham ødelægge det hele for sig selv i løbet af et par minutter.. Brighton i semifinalen ligner virkelig en ny finale, dejligt at se Sabitzer i dag, synes han spiller en god kamp som os endte med et flot opspillet mål mod Fulhams 9 spillere..
  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Benjamin fin analyse af kampen….

  Meen langsom og stille burde skiftes ud med elendig og dårlig for det var sandt for dyden en indsats lang under niveau…

  De Gea var min MOM med længder, uden ham havde vi 100% tabt den kamp stort…

  Man kan tydeligt se trætheden har ramt vores nøglespillere og det er ikke som et lyn fra en klar himmel, det har været undervejs et stykke tid nu og ETH får store problemer hvis ikke han får roteret meget snart, nuvel vinderen har som bekendt altid ret.

  Vi var heldige i dag med især Mitrovics idioti på højeste plan, William gjorde hvad han kunne men burde jo have ladet gå i mål så han undgik et klokkeklart rødt kort for at tage med hænder på målstregen, 1-1 kunne Fulham godt have rejst sig fra da de dominerede kampen indtil da, at Silva også kvajer sig er bare dumt.

  Men kan godt forstå hvis de resterende Fulham spillere mistede modet og hvor må de have følt sig svigtet både af deres hold(kammerat) men især også af deres manager på sidelinjen.

  Fra det sekund Bruno scorede på straffesparket var kampen de facto tabt på gulvet men heldigvis for os var resten af kampen var kun en formalitet.

  Flot mål af Sabitzer med hælen, hurtig tænkt af ham og flot scoring af Bruno på den tordenhammer til 3-1.

  De Gea kan ikke spille fodbold men han fandme lave nogle super redninger….wauw han er vild.

  Forøvrigt bliver jeg sgu en smule trist til møde over at se hvor langt ned Daniel James er faldet i karriere, han er en god knægt, desværre havde han ikke niveauet til at slå igennem i United, men havde håber han ville klare den i en mindre profileret klub når det heller ikke blev til noget i Leeds.

  GGMU

Skriv et svar
Forrige artikel

Sabitzer om avancement: Vi ville tilbage til Wembley

Næste artikel

Silva om dommerkendelser: Det er svært for os at forstå

ANNONCE