Dylan Levitt udlejes til Charlton

Dylan Levitt fik for få dage siden sin landsholdsdebut for Wales. Nu får han mulighed for at kickstarte sin karriere på klubniveau med et lejeophold hos Charlton i League One.

Det har været en stor uge for Uniteds U23-midtbanedirigent Dylan Levitt.

Inden hans landsholdsdebut for Wales mod Finland for en uge siden havde han blot spillet en eneste professionel fodboldkamp i sin karriere. Han fik 90 minutter i Uniteds 2-1 nederlag til Astana i november 2019.

Men nu kan den pasningsstærke midtbanespiller se frem til – forhåbentlig – en masse spilletid på seniorniveau.

Levitt er nemlig blevet opsnappet på lån af Charlton Athletic der netop er rykket tilbage til League One efter en enkelt sæson i Championship. Charlton ligner en fornuftig hylde for Levitt, der med al sandsynlighed kan spille sit bedste på et hold der har meget boldbesiddelse, og her forventes Charlton at mænge sig helt i toppen af League One og udfordre med at rykke direkte tilbage i Chanpionship.

Charltons manager Lee Bowyer er i øvrigt tidligere Premier League-midtbane af den gamle skole, og er blevet anbefalet Levitt af en spiller han selv har spillet imod: Uniteds akademichef Nicky Butt.

Butt har ifølge Bowyer fortalt ham at Levitt er “den bedste pasningspiller i klubben”. Om den udtalelse inkluderer førsteholdet eller ej forbliver uklart.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford modtager ærespris for sit velgørende arbejde

Næste artikel

Athletic: United i dialog om at få fans på stadion mod Palace

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share