Rashford modtager ærespris for sit velgørende arbejde

Marcus Rasford har fået en ærespris for sit arbejde med at få mad på bordet hos fattige familier i England. Det er hans kollegaer, der står bag.

Spillerforeningen i Premier League har valgt at tildele Marcus Rashford årets ‘PFA Merit Award’. 

Prisen, som er en ærespris til en spiller, der har gjort noget særligt i årets løb, får han for sit arbejde med at forhindre, at børn i England ikke har nok at spise som følge af fattigdom.

Rashford er blandet andet lykkedes med at få regeringen i landet til at tilbyde gratis skolemad til engelske børn henover sommerferien, hvor de normalt er overladt til egne familier. 

Han har også fået oprettet en form for kommission, der skal komme med sit bud på, hvad der mere kan gøres politisk for at forhindre sult blandt engelske børn.

Den 22-årige angriber er stolt over at modtage prisen, siger han.

– Det er selvfølgelig en kæmpe ære, og jeg håber bare, at det giver andre spillere mod på at gøre ting for at hjælpe så meget, de kan. Jeg er naturligvis meget glad, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at gøre mit bedste for at hjælpe mennesker.

Marcus Rashford har også haft en god sæson på banen, hvor han har stået bag 22 scoringer, hvilket også har sikret ham en nominering til prisen for årets unge spiller. 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Bliv OldTrafford.dks bedste manager

Næste artikel

Dylan Levitt udlejes til Charlton

ANNONCE