Ed: Fans skal hjælpe os til andenplads

Charlton ligner et hold, der allerede er begyndt at spille badebold på Bermuda og først gider koncentere sig om Premier League igen til august. Alligevel…

Charlton ligner et hold, der allerede er begyndt at spille badebold på Bermuda og først gider koncentere sig om Premier League igen til august. Alligevel tager Edwin van der Sar ikke let på søndagens opgave.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Vinder United er de sikret andenpladsen, men samtidig er der opstået ekstreme scoringsproblemer, og mandagens kamp mod Middlesbrough viste, at der i den grad mangler en marginalspiller kaldet Wayne Rooney. Med fansenes hjælp, skal det dog nok gå, mener Uniteds keepersucces.

“Vi ved, at en sejr er nødvendig, og forhåbentlig kan fansene hjælpe os med at få den. Vi behøver deres støtte endnu mere end sædvanligt, så vi endegyldigt kan lægge de svipsere, vi har haft mod Chelsea og Middlesbrough, bag os.”

“Titlen er væk, men andenpladsen er vigtig at få fat på. Det er vigtigt for både klubben og spillere, specielt efter en VM-slutrunde, for det vil være en stor fordel at undgå kvalkampe lige efter en så krævende turnering.”

“Vi fortjener indiskutabelt at få den andenplads. Vi må alle give os til sidste blodsdråbe for at sikre, at vi får de tre point mod Charlton,” motiverer van der Sar i et interview med MUTV.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United giver Rooney VM-håb

Næste artikel

Fortsat plads til David Jones

ANNONCE