Ekspert: Lewandowski vil kun til Bayern

Den anerkendte Bundesliga-journalist Raphael Honigstein betegner det som usandsynligt, at Robert Lewandowski havner i Manchester United.

Manchester United og diverse europæiske storklubber kan godt skyde en hvid pil efter Robert Lewandowski i dette transfervindue. 

For den 24-årige polak har kun én klub på ønskelisten – og det er de tyske treble-vindere.

Han betegner samtidig Dortmunds udmelding om, at Lewandowski ikke skal til Bayern, som ren forhandlingsstrategi. 

– Dortmund har trukket en streg i sandet, fordi de endnu ikke har modtaget noget formelt bud fra Bayern. Og i stedet for at trække det ud og håbe på en stor pose penge fra Bayern, har de besluttet, at de vil beholde ham. Det blev selvfølgelig gjort med det forbehold, at hvis der kommer en anden klub på banen, der ikke er fra Bayern, vil de med glæde lave forretninger, forklarer Raphael Honigstein, Bundesliga-journalist ved bl.a. The Guardian og Süddeutsche Zeitung, til Talksport.

– Problemet er, at spilleren (Lewandowski, red.) og hans agent hele tiden har været meget åbne, når de har talt om Bayern. De har svoret dem loyalitet og udtrykt ønske om at skifte dertil. Jeg kan ikke se andre kapre denne handel, når vi er nået til det stadie, siger Honigstein, 

Robert Lewandowski udtrykte så sent som i går optimisme omkring et skifte til FC Bayern.  

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Mourinho kryptisk omkring Rooney

Næste artikel

Kagawa vil efterligne Rooney

ANNONCE