Kagawa vil efterligne Rooney

Kagawa er ikke helt tilfreds med sine præstationer i sin første sæson. Nu vil han opbygge selvtillid og efterligne Rooney og van Persie.

Japanske Shinji Kagawa havde en svingende første sæson i Premier League. Skader ødelagde meget for den lille offensivspiller, men i glimt viste han noget af den kvalitet, der fik United til at købe ham i Dortmund.

Han er ikke selv tilfreds med sæsonen som helhed, men efter jul og nytår følte han, at tingene gik den rigtige vej. Det skal der bygges videre på.

– Jeg var ikke tilfreds med min overordnede præstation, men jeg spillede godt i anden halvdel af sæsonen og begyndte at få mere og mere selvtillid. Det kan jeg forhåbentlig holde fast i til Confederations Cup, siger han til Sports Illustrated.

Kagawa har da også planen klar for, hvordan det projekt skal lykkes. Hvis man først slår igennem, trækker man automatisk mere af spillet til sig.

– I den her branche skal du være ligesom Wayne Rooney eller Robin van Persie og bevise dit værd, hvis du vil have bolden. Jeg vil gerne være en spiller lige som dem, hvilket betyder, jeg skal lave resultater, siger han. 

Forrige artikel

Ekspert: Lewandowski vil kun til Bayern

Næste artikel

Varela: Jeg er lykkelig

ANNONCE