EM er slut for Butt

Det engelske fodboldforbund bekræftede idag, at Nicky Butts EM ser ud til, at være slut. Manchester United-spilleren pådrog sig en knæskade under…

Det engelske fodboldforbund bekræftede idag, at Nicky Butts EM ser ud til, at være slut.

Manchester United-spilleren pådrog sig en knæskade under træningen forleden og måtte igår køres på hospitalet til yderligere scanniner.
Resultatet fik de så idag, og det ser ud til, at han er ude i mindst en måned.

En talsmand for FA bekræfter skadens omfang, men afviser at de sender Butt hjem før tid.

“Nicky Butt pådraget sig en ledbåndsskade, hvilket normalt holder spilleren ude i 3 til 4 uger og det er derfor usandsynligt, at han vil deltage i resten af turneringen.
I øjeblikket er det ikke blevet besluttet, om han skal tilbage til England. Han vil selvfølgelig blive sammen med holdet så længe som muligt,” udtaler FAs talsmand, Colin Gibson, ifølge Sporting Life.

FA afventer nu besked fra UEFA, om de må hente en ny spiller ned til Portugal.

“Vi har kontaktet UEFA om vi må hente en ny spiller, men retningslinjerne siger, at det kun kan ske i meget alvorlige sager efter første kamp.
Vi vil sætte os ned og diskutere det senere i dag og vil her beslutte os om Nickys fremtid i denne turnering,” udtaler han idag til den engelske presse.

Hele 6 spillere deltog ikke i dagens træning hos englænderne.
David Beckham, Sol Campbell, Gary Neville og Steven Gerrard havde alle mindre knubs efter kampen mod Frankrig, mens Paul Scholes ligesom Nicky Butt har pådraget sig en egentlig skade.
Scholes ventes dog kun at sidde over i kampen mod Schweiz.

Forrige artikel

Forlan udtaget til Copa America

Næste artikel

United bød mere end Roma - men blev afvist

ANNONCE