Eric Cantona i Hong Kong

Eric Cantona var søndag eftermiddag emd til at promovere et storcenter i Hong Kong, hvor han mødtes med en af Hong Kongs største skuespillere Andy Lau….

Eric Cantona var søndag eftermiddag emd til at promovere et storcenter i Hong Kong, hvor han mødtes med en af Hong Kongs største skuespillere
Andy Lau.

Cantona stoppede som bekendt i 1997 og var katalysatoren bag Manchester Uniteds succes i årene 1992-1997 og mange år frem gennem hans lærdom, som specielt “The Class of “92”-generationen tog til sig.
Han har netop været i Marokko for at indspille en film og er altså nu i Asien, hvor han er en del af Manchester Uniteds charme-offensiv overfor det asiatiske marked.

Det store møde i storcentret var sat i stand efter at storcentret i øjeblikket afholder en stor udstilling om Manchester United med billeder af klubbens stjerner og trøjer signeret af Eric Cantona og asiaternes store idol, David Beckham.
Manchester Uniteds nuværende hold ankommer til Hong kong på onsdag, hvor også Manchester Uniteds fodboldskole vil åbne en afdeling i den tidligere britiske kronkoloni.

På lørdag vil Manchester United så møde Hong kongske landshold.

Forrige artikel

Uafgjort i debutkamp for FCUM

Næste artikel

Aviser: United går efter Ballack

ANNONCE