Erik ten Hag: »De fløj til Ibiza for at få mig til at blive«

Manchester Uniteds hollandske manager fik for nylig prominent besøg, mens han holdt ferie på Ibiza.

Foto: Mike Hewitt, Getty Images

Det har været en turbulent sæson for Erik ten Hag og Manchester United. Den stolte klub endte kun på en 8. plads i Premier League, et historisk dårligt resultat.

Alligevel endte man sæsonen med et trofæ, da man slog Manchester City i FA Cup-finalen efter en overbevisende første halvleg. Her blev kampen næsten afgjort, efter mål af Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo.

Siden har der været stor tvivl om, hvorvidt hollænderen har en fremtid på Old Trafford.

Imens har man i medierne kunnet læse, at United-ledelsen har haft mere end et godt øje til mulige afløsere som Mauricio Pochettino, Roberto De Zerbi, Gareth Southgate, Thomas Tuchel og flere andre.

Siden har det lydt, at United-ledelsen faktisk har holdt samtaler med Tuchel, indtil The Athletic for en uge siden meldte, at man var nået til enighed om at beholde Erik ten Hag.

En temmelig rodet historie i mediebilledet, og måske endnu mere rodet for hovedpersonen selv.

De fløj til Ibiza

– Ledelsen kom hen til mig, mens jeg var på ferie på Ibiza, siger Erik ten Hag til den hollandske TV-kanal NOS.

– De stod pludselig ved min dør og fortalte mig, at de ville fortsætte med mig (som manager, red).

Under interviewet fik Erik ten Hag også bekræftet rygterne om, at ledelsen havde talt med andre kandidater, selvom ten Hag stadig er på kontrakt i klubben.

– Klubben har fortalt mig, at de talte med Tuchel, men i sidste ende besluttede sig for, at de allerede havde den bedste manager. Ineos tog sig god tid. De er nye i fodbold, og det er normalt af reflektere over en sæson. Det er ingen hemmelighed, at de talte med flere kandidater.

Erik ten Hag har da også vundet et trofæ i hver af sine to sæsoner i United. Carabao Cup i 2023 og FA Cup her i 2024.

Og tvivlen om hans fremtid synes nu at være afløst af en forhåbning om, at han underskriver en ny kontrakt. Der er dog et stykke vej endnu, før det sker, ifølge hollænderen.

– Manchester United og jeg mangler endnu at blive enige om en ny kontrakt. Det er ikke bare sådan lige. Vi skal stadig have talt det hele igennem.

3 kommentarer
 1. Hvem tror han egentlig han er…de fløj til Ibiza for at få mig til at blive….sikke en naiv fjols…MANUN er ikke attraktiv for de store navne, dertil er klubbens spillermateriale alt for ringe, og så længe ETH udelukker greenwood og sancho, så er han jo en🤡

 2. Jeg er glad for at de tog den lange vej, og fedt med en manager/klub der kan være konsekvente over for den manglende respekt for klubben og andre mennesker… Så mangler vi bare at Rashford lærer det….

 3. Jeg kan kun tilslutte mig den i mine øjne håbløse til Sancho og Greenwood…det er da om noget “at smide guld på gaden”

  Få nu løst de problemer som voksne mennesker og forstærk truppen med de to unge talentfulde spillere…giv dem begge en chance til, hvis ikke de griber den så skyd dem af næste sommer…

  “We going to Ibiza” ….🤣

  EtH bør ikke udtale sig sådan, hold nu det beskidte vasketøj indenfor egne fire vægge…lad være med at hovere.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

EM2024: Smed United guld på gaden?

Næste artikel

The Telegraph: 5 stridspunkter adskiller Ineos og Erik ten Hag

ANNONCE