Eriksen: Vi skal se indad

Brighton besejrede endnu engang Manchester United lørdag eftermiddag. Derfor var det en skuffet Eriksen, som stillede op til interview efter kampen.

Efter nederlaget til Brighton lørdag eftermiddag, var det en skuffet Cristian Eriksen, som stillede op til interview.

– Det er et tungt emne. Vi må kigge indad. Vi har ændret nogle ting, men vi er skuffede.

Eriksen nævnte også, at han synes, Manchester United havde chancer for at vinde kampen.

– I første halvleg havde vi mange gode momenter, vi havde god kontrol. De havde meget boldbesiddelse, men ikke særlig mange chancer. De scorede så med deres første chance og det system de spilleder gjorde de holdte godt på bolden og vi måtte jage den. Men vi havde stadig muligheder for at komme tilbage i spillet.

Christian Eriksen blev også spurgt ind til, hvad der skal til for at Manchester United vender den dårlige stime.

– De små ting. Vi scorede et offside mål i Arsenal, og i dag da vi scorede var bolden ude af spil. De små ting, vi mangler, og lidt held, for at komme over stregen og få noget ud af det arbejde, vi har lagt i det.

Om held er alt, der skal til, når Manchester United tager imod Bayern München på onsdag, er det svært at forestille sig. Eriksen ved, der skal foretages ændringer.

-Enhver kamp i starten af sæsonen er vigtig. Det er ligegyldigt hvem man møder. Vi fokuserer på vores kampe, og uanset hvem vi spiller mod, vil vi vinde. Men vi har allerede mistet tre, og vi må ændre det.

1 kommentar
  1. Ja tak det skal jeg da love for….De Zerbi ved ikke hvad Uniteds problem er…men det ved jeg, ETH har tabt omklædningsrummet til en flok forkælede mange millionærer der ikke gider at arbejde for føden og slet ikke klub logoet, det er en skændsel.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

De Zerbi: Jeg ved ikke hvad Uniteds problem er

Næste artikel

Erik ten Hag: Det var et stort tilbageslag

ANNONCE