Erik ten Hag giver stor skadesopdatering: Mount er ude, og Shaw har fået tilbageslag

Der var både gode og dårlige nyheder fra Erik ten Hag på fredagens pressemøde forud for hjemmekampen mod Arsenal på søndag.

Foto: Matthew Peters/Manchester United – Getty Images

Intet pressemøde uden en skadesopdatering. Det har været vilkåret for Erik ten Hag i hele denne sæson. Sådan var det også i dag forud for kampen mod Arsenal på søndag.

Og der var igen dårlige nyheder. Mason Mount har pådraget sig en ny skade og er derfor ikke med i truppen i weekenden.

– Jeg er også nødt til at meddele, at Mason Mount desværre er ude. Så han vil ikke være tilgængelig til på søndag, siger Erik ten Hag.

Der var også nedslående nyt om Luke Shaw. Backen har siddet ude siden d. 18. februar, hvor han blev muskelskadet i udekampen mod Luton Town.

– Luke Shaw havde også et tilbageslag i sin proces. Men der er stadig et håb, og han vil kæmpe for at være tilgængelig til finalen, lyder det fra Uniteds manager.

Kaptajnen er klar igen

Allerede torsdag var der dog også positive nyheder, da Marcus Rashford og Lisandro Martínez var tilbage på træningsbanen sammen med holdet. Og det er ikke de eneste spillere, der er klar igen.

– Bruno var på banen, og Scott McTominay var på banen, så der er nogle spillere, der vender tilbage, siger Erik ten Hag.

Samtidig er der også forhåbninger om at se Marcus Rashford på United-holdet igen.

– Rashy, selvfølgelig, han trænede også i morges, og vi skal se, hvordan han restituerer efter det. Men jeg synes det ser ret godt ud, og jeg håber, han kan træne igen i morgen, og så må vi se, om han er til rådighed på søndag, siger Uniteds manager.

Omvendt er det udelukket, at Martínez allerede får comeback på søndag – selvom argentineren selv er opsat på at spille.

– I går kom Licha til mig og sagde, at han ville spille på søndag mod Arsenal. Men han er ikke klar endnu, siger Erik ten Hag.

Der var ikke yderligere opdateringer på Harry Maguire, Victor Lindelöf, Raphaël Varane og Willy Kambwala på dagens pressemøde.

 

Skriv et svar
Forrige artikel

Stjerner tilbage i træning

Næste artikel

Fredagens rygter

ANNONCE