Fredagens rygter

Her er dagens og ugens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Foto: Diogo Cardoso – Getty Images

Fredag d. 10. maj

Manchester United er angiveligt interesseret i at skrive kontrakt med den 30 årige venstreback Reinildo. Aston Villa skulle dog også holde øje med Atletico Madrid-spilleren. Det skriver The Sun.

Benficas unge midtbanespiller Joao Neves er igen et varmt navn på rygtebørsen. Daily Mail mener, at Manchester United forbereder et bud på det 19-årige stortalent.

Torsdag d. 9. maj

Den unge portugisiske midtbanespiller Joao Neves har denne sæson været rygtet til United med jævne mellemrum og bliver anset som Casemiros afløser. Det skriver Manchester Evening News.

Caught Offside skriver, at Ronaldos klub, Al Nassr, vil have fingrene i Casemiro.

Den unge angriber Vitor Roque skiftede fra sit hjemlands Atletico Paranaense i januar til Barcelona i januar. Men han har ikke fået mange muligheder i den catalanske storklub og derfor skriver AS nu, at der er flere klubber fra Premier League, der har vist interesse for Roque. Deriblandt Manchester United.

Onsdag d. 8. maj

Flere storklubber, heriblandt Manchester United, holder et vågent øje med Rennes kun 18-årige offensive midtbanespiller Desire Doue. Det skriver TBR Football.

Ifølge Daily Mail tygger Manchester United fortsat på Gleison Bremers frikøbsklausul. Den brasilianske midterforsvarer kan købes fri af Juventus for 51,5 millioner pund.

Det forventes, at Manchester United kommer til at indlede konkrete forhandlinger med Crystal Palace om Michael Olise, som i mandagens kamp blev dobbelt målscorer mod netop United. Det skriver The Sun. Olise frikøbsklausul forventes at ligge på den gode side af 50 millioner pund.

Den italienske avis Corriere dello Sport skriver, at United fortsat er meget interesseret i Joshua Zirkzee. Den 22-årige angriber har lavet 11 mål i Serie A for Bologna i denne sæson. Juventus og AC Milan skulle dog også have Zirkzee på radaren.

Tirsdag d. 7. maj

United har planer om at byde på Evertons Jarrad Branthwaite i det kommende transfervindue. Det skriver GiveMeSport. Hvis ikke dette lykkes er der dog blevet etableret en backup i Jean-Clair Todibo. En tidligere rapport fra Teamtalk estimerer Todibos salgspris til at ligge omkring 40 mio. euro.

Ifølge Getafe-præsident Angel Torres ønsker Mason Greenwood at forlænge sit ophold i klubben. Det skriver The Mirror.

Jadon Sancho har ikke interesse i at komme tilbage til Manchester United – heller ikke hvis Erik ten Hag bliver fyret. Det skriver talkSPORT.

Inter er villige til at lytte til bud på Denzel Dumfries. Den 28-årige back er efter sigende opsat på at komme til Manchester United. Det skriver La Gazzetta dello Sport.

Manchester United vil gerne slippe af med Casemiros ugentlige løn på 350.000 pund. Derfor leder klubben nu efter en køber til den brasilianske midtbanespiller. Det skriver Teamtalk.

Skriv et svar
Forrige artikel

Erik ten Hag giver stor skadesopdatering: Mount er ude, og Shaw har fået tilbageslag

Næste artikel

Casemiro ikke udtaget til landsholdet

ANNONCE