Erik ten Hag: »I hamrer dem ned!«

Efter FA Cup-finalen blev Erik ten Hag spurgt, hvor langt man of the match Kobbie Mainoo kunne nå. Og her svarede han med en direkte kritik og meget nøjagtig forudsigelse.

Det har utvivlsomt været noget af en gennembrudssæson for 19-årige Kobbie Mainoo. For et år siden stod han på Wembley og så, at United tabte FA Cup-finalen.

I år deltog han så selv, scorede det afgørende mål og blev kåret som kampens spiller. Imens har han også fået sin landsholdsdebut og er med i den engelske trup, der skal spille ved EM i Tyskland om ganske få dage.

Efter FA Cup-finalen blev Erik ten Hag interviewet og spurgt, hvor langt Mainoo kunne nå. Og her modstod hollænderen fristelsen af at hylde sit unge stjernefrø.

– Vi skal tage det stille og roligt. For I er rigtig gode, her i England, til at skubbe spillere – og trænere – højt op. Og så hamrer I dem ned, når de har én eller to dårlige præstationer, sagde Erik ten Hag efter finalesejren på Wembley.

Skuffende engelsk optakt

Ovenstående interview er nu gået viralt, efter Kobbie Mainoo spillede hele kampen i Englands skuffende 1-0 nederlag mod Island i EM-forberedelsen.

Her har Mainoo netop modtaget en del kritik på de sociale medier.

Gareth Southgate har i den forbindelse rost Mainoos modenhed og siger, at han ikke vil tøve med at bringe ham i spil. Her nævner han også Mainoos to ‘fabulous’ kampe i marts.

Kritikken fra fans og eksperter er dog mest rettet mod netop Southgate og et engelsk landshold, der spiller kedeligt. Denne kritik vækker genklang fra seneste EM, hvor England også blev kritiseret for kedeligt spil, da vandt 1-0 i begge sine testkampe.

Men da det så endelig gjaldt, nåede de finalen og lukkede kun to mål ind i hele turneringen. Derfor skal danske fans nok heller ikke glæde sig for tidligt over en skuffende engelsk EM-optakt.

Skriv et svar
Forrige artikel

Mandagens rygter

Næste artikel

EM Special: Et 5-a-side hold med EM-spillere fra United. Nr. 5: Oprydderen

ANNONCE