Erik ten Hag kalder mediernes dækning for »pinlig« og »en skændsel«

Uniteds hollandske cheftræner var alt andet end tilfreds med, hvordan medierne behandlede klubben og spillerne efter den knebne semifinale-sejr over Coventry fra den næstbedste engelske række.

På gårsdagens pressemøde luftede ten Hag sin utilfredshed med pressens reaktion på Uniteds videre avancement i FA Cuppen. I ugens løb har kritikken af holdet og cheftræneren været markant, og det er ikke uden grund. For United var altså ved at tabe det hele på gulvet efter at have været foran 3-0 med 15 minutter igen. For hvordan kunne det ske. Det er, hvad medierne spørger sig selv i de engelske spalter.

De store engelske medier og kommentatorer er ude med stor kritik af Manchester United. Roy Keane, der for tiden er ekspert på Sky Sports, var meget klar i spyttet efter kampen og sagde, at »han ikke kan lide spillerne«, og at »United ligner et hold fra The Championship«. I samme studie var Gary Neville og Jamie Caragher også kritiske over for ten Hag og mandskabet og for dem at se, er der ingen vej tilbage for den 54-årige hollænder.

Utilfreds med medierne

Det er blandt andet det, som ten Hag nu reagerer på.

Da han blev spurgt ind til, om modtagelsen af Uniteds snævre sejr var fair, blev han meget kontant og klar i mælet.

– Nej. Absolut ikke. Mange spurgte: “er det pinligt?” Nej, reaktionen fra jer var pinlig.

– Topfodbold handler om resultater. Vi kom til en finale, og vi fortjente det ikke kun af denne kamp, ​​men også de andre kampe. Vi mistede kontrollen i 20 minutter, vi havde også uheld, 3-2, 3-3. Vi var meget heldige til sidst. Straffesparkskonkurrencen var meget god, og vi kom til finalen, sagde ten Hag.

– Det er en kæmpe præstation. To gange på to år er storslået. For mig som manager er det fire pokalfinaler på fire år. Kommentarerne er en skændsel, fortsatte han.

Det er i denne uge blevet fastlagt, at FA Cup-finalen mod Manchester City – samme modstander som sidste år – skal spilles lørdag den 25. maj.

Forrige artikel

Wheatley sikrer double for U18-holdet i Manchester-derby

Næste artikel

Store profiler er på vippen til Sheffield United-kampen

ANNONCE