Erik ten Hag om Rashford: »Hans motivation er stor«

Erik ten Hag køber ikke Gary Nevilles kritik af Marcus Rashford. Uniteds nummer 10 er motiveret og har en opadgående formkurve. Det udtaler Uniteds manager på et pressemøde efter torsdagens 4-3-nederlag på Stamford Bridge.

Erik ten Hag gav chancen til Antony i torsdagens kamp imod Chelsea. Det skete på bekostning af Marcus Rashford. Ifølge Uniteds manager fejler motivationen dog ikke noget hos Uniteds nummer 10.

– Hans motivation er stor. Han ønsker at opnå succes med os. Han vil vinde, han vil score mål og han vil løfte trofæer. Det har vi stadig en chance for i FA Cup’en. Han vil kæmpe for en plads i Champions League, siger Erik ten Hag på pressemødet efter Chelsea-kampen.

Gary Neville har ellers udtrykt bekymring for Marcus Rashford i den seneste udgave af podcasten Stick to Football.

– Han (Rashford, red.) er ikke det rette sted. Det handler ikke bare om, at han ikke spiller godt, han ser heller ikke glad ud. Jeg kigger på ham og tænker, at jeg er bekymret for ham, siger han.

Det er Erik ten Hag dog ikke enig i. Han udtaler yderligere på pressemødet, at Rashford er motiveret frem mod sommerens EM-slutrunden for England.

Marcus Rashford står noteret for syv mål i 29 Premier League-kampe i denne sæson.

 

Forrige artikel

The Athletic: Murtough forlader klubben

Næste artikel

Jagten på nummer 250: Tom McNulty, nummer 17, 1947-1954

ANNONCE