Erik ten Hag: Vi fortjente ikke at tabe, men det gjorde vi

Manchester United havde ikke fortjent at tabe til Bayern München. Det siger Erik ten Hag efter det skuffende Champions League-exit.

Manchester United var pisket til tre point mod Bayern München tirsdag aften, hvis de ville gøre sig forhåbninger om videre avancement i Champions League.

Det blev dog til et smalt 0-1-nederlag på Old Trafford, og United ender på en 4. plads i gruppen. Dermed går de røde djævle hverken videre i Champions League eller Europa League.

Erik ten Hag mener, at de havde fortjent et andet resultat i dag.

– Præstationen i dag var rigtig god. Vi fortjente ikke at tabe, men det gjorde vi, siger han til TNT efter kampen.

Det er dog ikke kampen i dag, der er skyld i Uniteds europæiske exit. I sidste ende kostede personlige fejl.

– Vi leverede flere gode præstationer, men vi lavede fejl. Individuelle fejl fra flere spillere. I sidste ende, er det ikke godt nok, lyder det.

Manchester United har været meget svingende i denne sæson, hvor gode præstationer straks er blevet afløst af mindre gode. Ifølge Erik ten Hag ligger ansvaret både på ham og spillerne.

– Vi ønsker at være mere konsekvente. Jeg skal forbedre holdet. Jeg skal vejlede dem, og spillerne skal tage mere ansvar, siger han efter kampen.

Næste opgave for Erik ten Hags mandskab er en udekamp mod ærkerivalerne fra Liverpool. Den kamp spilles søndag kl. 17:30 på Anfield.

2 kommentarer
 1. ETH vrøvler igen igen igen …..

  “Vi fortjente ikke at tabe”….manden er Manchester United manager men fornægter virkeligheden, det er direkte pinligt at hører på efterhånden.

  Vi fortjente sgu heller ikke at vinde med den præstation, Elkjær siger det meget rammende, ingen identitet, ingen tydelig måde at spille på, kampene afvikles fra hånd til mund og en gang imellem rammer vi et godt resultat fordi spillerne er gode nok…

  “Top top players”….siger Kane.

  ETH skal ud af vagten.

 2. ETH er jo blottet for alm sund fornuft, og så forstår man jo godt, med den indstilling han har, at de spiller som en spand l…t.
  Findes der virkelig ikke en med hår på brystet i den klub, som kan vise ETH døren?? ….ud med ham NU!!
  Der er en her på siden som er helt vild med Bruno F hvem forstår det….ufatteligt.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Bruno bedst i tam offensiv præstation

Næste artikel

Dalot efter skuffelse: Vi skal lære af det og gøre det bedre næste gang

ANNONCE