Eriksen: Holdet har holdt intensiteten og niveauet

Efter at Marcel Sabitzer udgik under opvarmningen, indgik Christian Eriksen uventet i startopstillingen. Og den danske midtbanespillere var da også imponeret over holdets fortsatte høje niveau.

Manchester United har været hårdt ramt af skader på det seneste. Og værre blev det, da Marcel Sabitzer måtte udgå med en skade i slutningen af opvarmningen. Men heldigvis var danske Christian Eriksen tilbage i truppen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og selvom det kom lidt uventet for Eriksen, faldt han hurtigt på plads i startopstillingen, da United tidligere i dag slog Nottingham Forest med 2-0 på City Ground.

– For mig var det nemt at komme ind på grund af, hvordan vi spillede. Der var meget plads til mig på midtbanen, forklarer Eriksen.

– Vi har startet kampene godt de seneste gange jeg har set med fra bænken. Det har været et tema, at vi ikke scorer et andet for at lægge spillet i vores hænder, men vi fortsætter. Holdet har imponeret mig, de har holdt intensiteten og niveauet, lyder det fra den danske midtbanespiller.

Eriksen nævner også, at der er en meget anderledes følelse i klubben, i forhold til da sæsonen startede.

– Tager man i betragtning, hvordan vi startede sæsonen, er der en helt anden følelse omkring klubben, lyder der afslutningsvist fra Eriksen.

Forrige artikel

Dalot: Vi er ikke kun 11 spillere

Næste artikel

Statistik: Er United igang med en god sæson?

ANNONCE