Steve Cooper om Maguire-situation: Klokkeklart straffespark

Det var en stor fejl, da dommeren, i Uniteds udekamp mod Nottingham Forest, ikke fløjtede straffespark i en situation, hvor bolden ramte Harry Maguires arm. Det udtaler hjemmeholdets manager, Steve Cooper, efter kampen.

Ved stillingen 0-0 i 1. halvleg faldt et hjørnespark, sparket af Renan Lodi, ned på Harry Maguires arm inde i straffesparksfeltet. Situationen så meget mistænkelig ud, men Simon Hoopers fløjte forblev tavs.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Steve Cooper mener, at hans mandskab blev snydt for et tydeligt straffespark og undrer sig over, at hverken dommeren eller VAR-teamet kunne se det.

– Jeg synes klart, at der var straffe i Maguire-situationen og dermed hans andet gule kort. Dommeren burde dømme den.

Hjemmeholdets manager er dog mest fortørnet over, at VAR ikke opfanger det.

– Jeg forstår halvt, hvorfor dommeren ikke ser det pga. vinklen og alle spillererne omkring situationen. Men det burde han på det her niveau. Det er en Premier League-dommer. Men at VAR ikke ser det. Det er virkelig svært at acceptere, fortæller han.

Harry Maguire havde i forvejen et gult kort i banken. Kampens udfald kunne derfor sagtens havde været et andet, hvis straffesparket var blevet dømt, og Maguire samtidig var blevet udvist. Det ærger Steve Cooper.

– Jeg vil ikke sige, at det er den absolutte årsag til, at vi tabte kampen. Men jeg mener, at det er et klokkeklart straffespark fra Maguire og muligvis en advarsel nr. 2. Det havde været en gamechanger, lyder det.

Harry Maguire modtog sit gule kort allerede efter tre minutter. Den engelske landsholdsspiller spillede derfor hele kampen med et gult kort. Det møder ros fra Erik ten Hag.

– Det var ikke nemt for Harry Maguire, men han håndterede det (det gule kort red.) rigtig godt, udtaler han efter kampen.

1 kommentar
  1. Rend og hop Cooper, er sikker på VAR ser den igennem og vælger at der ikke er straffespark i situationen når de ikke engang beder dommeren om at se på den igen…

    Sådanne ynkelige bortforklaringer kommer fra en tydeligt presset mand der trods 30 nyindkøb stadig ligger med røven i vandskorpen…

    Cooper er “dead man walking”

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Statistik: Er United igang med en god sæson?

Næste artikel

OldTrafford.dk relancerer nyhedsbrev

ANNONCE