Eriksen: »Spillerne tager skylden«

Eriksen fik tildelt en af sine få startpladser i kampen mod Crystal Palace. Her gjorde hverken han eller resten af holdet sig positivt bemærket i 4-0-nederlaget. Derfor var det en skuffet Christian Eriksen, der gav interview efter kampen.

– En kæmpe skuffelse.

Sådan lød de første ord fra Christian Eriksen, da medierne stod klar med mikrofonerne efter endnu en skuffende kamp. På trods af den lange skadesliste hos Manchester United var det ikke dette, Eriksen havde i tankerne efter kampen.

– Det er, hvad det er. Vi kan ikke rigtig ændre på skaderne. Vi må bare gøre vores bedste på banen for at ændre situationen. I dag gjorde det ingen forskel, hvem vi stod overfor. Alle kunne have præsteret bedre, udtalte Christian Eriksen.

Desuden havde Christian Eriksen svært ved at se, hvad Manchester United kunne tage med sig fra kampen.

– Jeg er ikke sikker på, hvad konklusionen er på, hvorfor det gik, som det gjorde. Vi var ikke gode nok, fortæller den danske midtbanespiller.

Selvom trænersædet under Manchester Uniteds hollandske træner, Erik ten Hag, begynder at blive varmt, retter Christian Eriksen blikket indad og fortæller, at spillerne tager skylden for dagens nederlag.

– Vi forsøgte at gøre, hvad vi kunne, men det var ikke godt nok. Vi spillere tager skylden, slutter Eriksen.

Skriv et svar
Forrige artikel

Erik ten Hag efter ydmygelse: »Vi skulle have kæmpet, ligesom fansene gjorde«

Næste artikel

Karakterbogen: United blev ydmyget på Selhurst Park

ANNONCE