Et nyt United rejser sig

Men der er lys for enden af tunnelen. Ronaldo, Fletcher, O’Shea og ikke mindst Rio er alle unge spillere, der skal fuldføre Alex Fergusons planer om igen…

Men der er lys for enden af tunnelen. Ronaldo, Fletcher, O’Shea og ikke mindst Rio er alle unge spillere, der skal fuldføre Alex Fergusons planer om igen, at bringe gaderne i Stretford i vild ekstase.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sir Alex’s 3-årsplan, om at bringe Premiership pokalen og Champions League trofæet tilbage til Manchester, går fra næste sæson ind i det sidste stadie, men med genfødslen af et Manchester United hold, uden Yorke, Cole, Beckham og Schmeichel, ser det unægtelig svært ud.

Eller gør det?

Holdet som vi så vinde pokalen i Cardiff bliver et nyt billede på fremtidens United, de kommende stjerner. Men holdet er stadig meget ungt og de skal plejes for at kunne udfolde sig til stjerner og man skal ikke gøre noget, for at hæmme deres spil. Schmeichel fik lov til at råbe, Cantona fik lov til at skyde brystet frem og rulle kraven op og Ronaldo vil få lov til at lave sine finter, for Sir Alex ved, at den væremåde på banen, der gør dem til store stjerner.
Det bliver det hold, med Miller, Saha og Smith in mente, der skal rejse United til fordums styrke, og om end det bliver i år eller det næste; rejse sig vil de.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ruud langer ud efter Wenger

Næste artikel

United afviser regelbrud

ANNONCE