Et stabilt forsvar er løsningen

“Vi må se at få stabiliseret vores forsvars-kæde. Vi har før set, at det er dette, der giver gode resultater.” “Når vi vandt The Double i “94, spillede vi…

“Vi må se at få stabiliseret vores forsvars-kæde. Vi har før set, at det er dette, der giver gode resultater.”

“Når vi vandt The Double i “94, spillede vi med de samme fire i forsvarskæden, og det gjorde vi også sidste sæson – indtil Rio fik karantæne.”

“Det gav gode resultater, og det viser, hvor vigtigt det er med et stabilt forsvar. Når Gary Neville kommer tilbage fra sin skade, vil vores forsvar stabilisere sig, og så bliver resultaterne bedre,” siger Ferguson til World Soccer News.

Det har ikke været nemt for manageren at undvære sin forsvarsklippe i så lang tid, men han har lært meget af dengang Cantona havde karantæne i lige så lang tid.

“Selvfølgelig kan man drage paralleller mellem Cantona og Rio. Det som vi har gjort i Rios tilfælde, er, at vi har fokuseret på, at der har været andre spillere, der har været væk længe, så som Cantona, Brown, Keane og Solskjær”

“Man bliver nødt til at forholde sig til de forskellige situationer på samme måde, men det er ikke nemt. Man må bare blive ved med at klø på og glæde sig til et comeback”.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Wenger: Rio kan gøre forskellen

Næste artikel

Giggs når milepæl

ANNONCE