Evans: Josés mind-games er til grin

Manchester Uniteds Jonny Evans har kun latter til overs for José Mourinhos forsøg på at ryste mestrene med sine mind-games.

Det rammer overhovedet ikke spillerne, når José Mourinho fortæller i pressen, at Manchester Uniteds triumf i sidste sæson var kønsløs. Det siger Jonny Evans om The Special Ones kommentarer forud for braget på mandag.

– Det er bare mind-games. Måske er det hans måde, at skabe uro i vores trup. Som spiller rører det dig ikke, vi griner faktisk bare af sådanne kommentarer. De er glemt inden for to sekunder, siger Jonny Evans til The Independent.

José Mourinhos tilbagekomst til Chelsea har øget londonernes titelchancer gevaldigt især hos bookmakerne, men Uniteds nordirske centerforsvar mener fortsat, at portugiseren skal bevise, at han rent faktisk har den indflydelse, som alle tror, han har.

– Alle mener, at nu hvor Mourinho er tilbage, så vil det gøre en kæmpe forskel, men det er der stadig ingen der ved. Han skal nok sætte sit præg, men vi ved måske først om en måned eller to, hvem der vil kæmpe med om titlen.

Jonny Evans og Manchester United tager imod José Mourinho og Chelsea på Old Trafford mandag kl. 21:00.

Forrige artikel

United afviser igen Chelsea

Næste artikel

Bild: Özil vil koste £38m

ANNONCE