Evra: Følte mig forrådt af Woodward

I et interview med The Guardian fortæller Patrice Evra, hvordan han følte sig forrådt af Ed Woodward, da han tilbage i 2014 skulle skifte til Juventus.

I sommeren 2014 skiftede Patrice Evra den røde Manchester United-trøje ud med den zebrastribede Juventus-trøje. Et skifte, der ifølge Evra selv blev mere kompliceret, end han havde regnet med på grund af Ed Woodward.

Ifølge franskmanden forsøgte Woodward at forpurre hans skifte til den italienske storklub, selvom den nu pensionerede venstreback allerede havde indgivet et ønske om at skifte til Italien.

I interviewet med The Guardian fortæller Evra, hvordan hans mangeårige loyalitet blev ignoreret af Ed Woodward, som i et forsøg på at forhinde skiftet aktiverede en klausul i franskmandens kontrakt, der automatisk blev forlænget med et år. Den handling betød dermed, at Evra ikke kunne skifte til Juventus på en fri transfer, som der ellers var aftalt med italienerne. 

– Jeg følte mig forrådt af Ed (Woodward, red.). Jeg havde allerede fortalt Juventus, at jeg ville skifte til dem, men Ed (Woodward, red.) tilbød mig en toårig kontrakt, flere penge (end Juventus, red.), rollen som klubkaptajn og en testimonial, fortæller franskmanden, som tilføjer, at Woodwards kontrakttilbud kom alt for sent.

På trods af et besværligt og bittert exit, som eks-konen angiveligt også spillede en rolle i, har Manchester United fortsat en stor plads i den tidligere AS Monaco-spillers hjerte.

– Min eks-kone sagde: “Manchester (United, red.) er næsten i the Championship, og du er i finalen (Champions League-finalen i 2015)”. Jeg elsker Juventus, men svarede hende, at selv hvis United var i the Championship, ville jeg foretrække at være dér. Intet kan erstatte min kærlighed for (Manchester United, red.).   

Patrice Evra, der i dag er 39 år gammel, nåede 379 kampe for de røde djævle i perioden 2006-2014.   

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk-transferoverblik: Bekymrende stilhed fra United

Næste artikel

De syv hold United kan trække i øverste seedningslag

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share