Ex-United spiller skifter til City

Hvis du havde spurgt om Ben Thornley på Old Trafford for 10 år siden, ville de fleste nok have svaret: “En kommende stjerne”.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ben Thornley var nemlig en del af den succesrige “class of 92” med David Beckham, Neville-brødrene, Gillespie osv.
Men i modsætning til Nicky Butt, David Beckhams, Ryan Giggs´s og de fleste af holdkammeraternes skæbner, så slog Thornley aldrig helt igennem, da han kom ind på førsteholdet, og er siden hen røget til Huddesfield, Aberdeen, Blackpool og senest Uniteds nabo, Bury.

Thornley brød kontrakten med Bury i november sidste år, og det ser nu endelig ud til, at det er lykkedes for ham, at finde en ny klub.
Ifølge SkySports, så er han tæt på en kontrakt i Derry City, som dog lige vil have ham igennem et lægetjek før der skrives under på en kontrakt.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kåringer til Scholes og Ferguson

Næste artikel

Ferguson: Ikke flere bud på Saha

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share