Ferguson: Ikke flere bud på Saha

Han kritiserede samtidig måden, Fulham og manager Chris Coleman, har behandlet hele denne sag på.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Fulhams manager, Chris Coleman, anklagede tidligere United for at bruge ufine metoder for at få fat på Saha, og sagde at Louis Saha på ingen måde vil komme til at forlade Fulham i januars transfervindue.

Som et resultat af dette gik Louis Saha til den franske presse, og kritiserede Chris Coleman, han mente, at manageren havde taget hans liv chance fra ham, i og med at han nægtede at sælge Saha til United.

Sir Alex Ferguson mener, at Fulham kun gjorde problemet værre ved at gå til pressen med nyheden om Uniteds bud. ”Vi sendte dem et brev mærket privat og fortroligt, og de gav det videre til pressen.” sagde Fergie til Sky Sports.

”Jeg snakkede med Chris Coleman om drengen i starten af sæsonen, og lod det være ved det. Jeg sagde aldrig mere om det.”

”Vi sendte dem et brev indeholdende vores bud, underskrevet af David Gill, ikke af Sir Alex Ferguson.”

”Vi gjorde alting rigtigt. Ved at sende et brev gjorde vi det professionelt. Der vil ikke komme endnu et bud. Vi vil ikke have nogen strid. Det ser ud til at Fulham har besluttet at beholde drengen, så der er intet vi kan gøre.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ex-United spiller skifter til City

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Newcastle United

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share