FA støtter Giggs

Det russiske fodboldforbund krævede her til formiddag, at Ryan Giggs skulle suspenderes, efter han gav en russisk spiller en albue under playoff kampen i lørdags.

Kampen faldt ud til walisisk fordel, på trods af 0-0, da kampen blev spilles i Rusland, og dermed giver Wales en større chance for at gå videre, når de på onsdag tager imod de russiske spillere på Millenium Stadium i Cardiff.

Men det kan blive uden Ryan Giggs, hvis Rusland får ret i de anklager, som deres fodboldforbund har fremsat mod Manchester United-spilleren, som blev hårdt fældet i slutningen af kampen, og derefter slog en albue op i den russiske spiller.

Ifølge det russiske forbund, så har de sendt videobånd med beviser på dette til UEFA, som de håber vil afgøre om Giggs skal suspenderes inden onsdag.
Ryan Giggs beskrev selv tacklingen som en af de værste han havde oplevet i sin karriere, og netop denne tackling lod bægeret til at fylde over for waliseren, som under hele kampen var blevet forfulgt af de russiske spillere.

Det walisiske fodboldforbund kommer derfor nu Ryan Giggs til undsætning, og vil kæmpe med næb og klør for at undgå, at wing-spilleren får karantæne.
Ifølge forbundets talsmand, Ceri Stennett, så er forbundet klar til, at kæmpe imod en straf for albuen, som de mener var er dybt overreageret af russerne.
Samtidig mener de, at kampen var præget af flere grimme episoder, og mener ikke, at man ksn pege Giggs´ albue ud som det værste.
Stennett peger specielt på tacklingen på netop Ryan Giggs forinden, og på tilskuernes kasteskyts på walisiske spillere under kampen.

UEFA fortalte tidligere idag, at de vil undersøge disse anklager fra Rusland, men har endnu ikke modtaget de videobånd, som russerne mener at have afsendt.

Hvis Ryan Giggs bliver kendt skyldig i disse anklager, så kan waliseren få tilkendt en karantæne på 3 spilledages karantæne, hvilket kan gå ud over alle 3 gruppekampe til EM i Portugal, hvis Wales kvalificerer sig.
Dette vil blive katastrofalt for Ryan Giggs, som har sat sig det mål, at spille for Wales i en international slutrunde.

Forrige artikel

Schumacher går glip af Carrington

Næste artikel

Godt nyt fra Wes Brown

ANNONCE