Godt nyt fra Wes Brown

Wes Brown er så småt begyndt at træne med hos de unge spillere, således at den 24-årige forsvarsspiller sandsynligvis kan få comeback i kampen mod WBA i ligacuppen den 3. dcember.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Wes Brown har gennem sin karriere været hårdt plaget af skader, men Sir Alex Ferguson har altid bakket op om den Manchester-fødte spiller, som henover sommeren fik tildelt det prestigefyldte nummer 6 på trøjen.

“Wes startede med lidt træning med de unge spillere i sidste uge.
Han vil fortsætte med det i denne uge også og har gjort større fremskridt end forventet.
Vi regnede med, at det først ville være i det nye år at vi kunne begynde at tænke på et comeback, men nu kan vi forhåbentligt bringe det frem,” fortæller Fergueson ifølge I-TV og udtrykker en stor glæde ved Browns fremskridt.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

FA støtter Giggs

Næste artikel

Gary Neville tvivlsom til Rovers-kamp

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share