FA vælger endnu en gang side…

Det engelske fodboldforbund gjorde sig idag endnu mere upopulær blandt Uniteds fans end de allerede er, da de idag valgte at tage imod politiets råd og…

Det engelske fodboldforbund gjorde sig idag endnu mere upopulær blandt Uniteds fans end de allerede er, da de idag valgte at tage imod politiets råd og give færre billetter til Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det oprindelige billetantal lød på 18.600 billetter til det prestigefyldte opgør i FA Cuppens semifinale på Villa Park imod Arsenal, men idag valgte FA at skære 1.500 billetter fra, da politiet frygtede for sikkerheden, når The Red Army fra Manchester kom på besøg.

Det skulle især være frygten for, at United-supporterne vil stille sig op på tribunerne, hvilket man jo i England ikke er så glade for efter tragiske ulykker op gennem 80″erne.

I det mindste kunne FA så have være retfærdige og tage samme billetantal fra Arsenal, så der i det mindste var en lige kamp på tribunerne, men nej. Arsenal bibeholder sine 18.600 billetter.

Både FA og Manchester United har valgt ikke, at udtale sig yderligere i sagen.

Derimod så står FA til tørre tæsk hos Uniteds uafhængige supporterklub, IMUSA, som stiller spørgsmålstegn ved FAs beslutning.

“Vi har triste over denne beslutning, da det smider muligheden væk for mange fans for at se kampen.
Hvis problemet er så stort et problem, hvorfor skar de så ikke ned på vores tildeling i FA Cup kampen imod Aston Villa tidligere på sæsonen.
Den kamp foregik uden problemer og jeg er sikker på, at der heller ikke vil være nogen problemer ved semifinalen,” udtaler viceformanden, Michael Meade til Ananova og mener Uniteds fans endnu en gang er blevet sat i bås.

“Endnu en gang føler vi, at United supportere bliver udskilt. Man behøver blot at se på The Clock End, når Arsenal spiller, for at se at stående fans ikke er så unikt et problem på Old Trafford.
Vi vil derfor bede autoriteterne til, at overveje denne beslutning,” udtaler han.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Eriksson vil have Rio tilbage

Næste artikel

Fortune måske ude i 1 år

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share