Fortune måske ude i 1 år

Quinton Fortune har netop gennemgået en knæoperation på grund af en skade, som han pådrog sig under træningen på Carrington for 2 uger siden. Denne skade…

Quinton Fortune har netop gennemgået en knæoperation på grund af en skade, som han pådrog sig under træningen på Carrington for 2 uger siden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Denne skade blev i første omgang anslået til at ville holde sydafrikaneren ude af spillet i et halvt år, men nu tyder det på noget andet.

Efter Quinton Fortunes knæoperation er Sir Alex Ferguson blevet spurgt af TEAMtalk om, hvor længe Fortune vil være ude af Manchester Uniteds førsteholdstrup, og til det svarede Ferguson, at Fortune først vil kunne vende tilbage til truppen om 1 år.

Dette kommer som noget af et chock for de fleste Manchester United tilhængere.
Quinton Fortune har ellers vist gode takter, og han har været en god redningsmand mit i det drøje skadesproblemer. Men nu er Fortune blevet en del af de skadesramte spillere selv.

I Quinton Fortunes tid i Manchester United har han spillet på de fleste af midtbanepladserne og på venstre forsvarskant.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

FA vælger endnu en gang side...

Næste artikel

Charlton kampen flyttet til den 20. april

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
ANNONCE
Total
0
Share