Fabrizio Romano: United overvejer Yann Sommer

Manchester United har været sat i forbindelse med en række målmænd og nu er den erfarne Yann Sommer fra Borussia Mönchengladbach seneste skud på den liste.

Den schweiziske avis Blick var de første til at bringe historien om Yann Sommer og sidenhen har Fabrizio Romano bekræftet Uniteds interesse i spilleren. Sommer skulle angiveligt være en ud af tre målmand, som Manchester Uniteds har på sin liste over mulige tilføjelser til truppen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den 33-årige schweiziske landsholdsmålmand Yann Sommer har i de sidste mange sæsoner, været sidste skanse for den tyske klub Borussia Mönchengladbach og med en kontrakt, der udløber om et år, kunne der være interesse i et salg til det engelske. I følge Romano har Sommer et kontrakttilbud til 2025 liggende fra den tyske klub og Manchester United skulle ikke være den eneste Premier League-klub, der har interesse i målmandens kvaliteter.

Yann Sommer har spillet 326 kampe for Borussia Mönchengladbach  og 74 kampe for det schweiziske landshold.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
11
Shares
Forrige artikel
De forhadte half and half-scarfs

Podcast: Danskerklø, transfersnak og bundbrag mod Liverpool

Næste artikel

Manchester Evening News: Maguire bliver sandsynligvis bænket mod Liverpool FC

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
11
Share