Farvel Carroll

Roy Caroll har siden den første Milan-kamp ikke været førstemålmand i Manchester United, efter han med et drop mistede pladsen som Fergusons mand i nettet…

Roy Caroll har siden den første Milan-kamp ikke været førstemålmand i Manchester United, efter han med et drop mistede pladsen som Fergusons mand i nettet.

Istedet har Tim Howard fået chancen for at vise Sir Alex Ferguson, at han er fremtidens mand der skal sates på i buret.

Carrolls kontrakt udløber til sommer, og parterne har flere gange været ved forhandlingsbordet, men United har ikke villet give sig for Carrolls høje krav, som nu gør at han forlader klubben til sommer.
Det samme gør den aldrende målmandskollega, Ricardo, hvis kontrakt ligeledes udløber.
Dette gør at United bliver nødt til at hente en ny målmand som enten reserve for Howard eller som afløser for denne.

“Vi bliver nødt til at købe en målmand, da Roy Carroll ikke vil skrive under og hvis vi har en mangel i det område, så må vi finde pengene til en ny spiller.
Vi har ikke fået nogen indifikationer på at han vil skrive under på vores endelige kontrakt-tilbud, hvilket betyder at han vil forlade os den 30. juni,” udtaler Manchester Uniteds direktør til BBCs Four.

Vi sidder ikke på vores hænder. Vi kigger på hvem der er til salg og hvem der kan udfylde hans plads,” siger Gill om jagten på Carrolls afløser.

Forrige artikel

United taber fortsat penge

Næste artikel

Gill: Ferguson kan godt fyres

ANNONCE