Gill: Ferguson kan godt fyres

Den skotske manager, som kom til Manchester United i 1986, og vendte op og ned på klubben så den i 1993 vandt det første mesterskab i 26 år, kan godt…

Den skotske manager, som kom til Manchester United i 1986, og vendte op og ned på klubben så den i 1993 vandt det første mesterskab i 26 år, kan godt fyres.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det meddelte Manchester Uniteds direktør i dag, da BBC 4 live interviewede ham efter præsentationen af halvårsregnskabet.

“Han kan fyres.
Vi lever i en meget presset sport. Presset vil være der i næste sæson. Vi ønsker ikke presset skal væk,” udtaler David Gill med henblik på, at United sidste år “kun” vandt FA Cuppen, samtidig med to hurtige Champions League-exists både i år og sidste år.

Men Gill maner til ro og afviser at de ikke engang har overvejet at fyre Ferguson.

“Men det er ikke noget som vi har diskuteret i bestyrelsen.
Det ville være skadeligt for klubben at lave en refleks-reaktion fordi man ikke har vundet mesterskabet for andet år i træk.
Managerens historie er fantastisk. Vi har stadig en chance for at vinde et stort trofæ i denne sæson i FA Cuppen og vi er meget positive overfor fremtiden,” udtaler Gill til radioen.

Ferguson og Gill indgik sidste år en kontraktforlængelse, som gør at Ferguson og klubben fra og med denne sommer kan opsige samarbejdet med 12 måneders varsel.

Forrige artikel

Farvel Carroll

Næste artikel

Gill: Der skal sælges før der må købes

ANNONCE