Farvel Robins!

Det siges at det var Mark Robins, som reddede Sir Alex Fergusons job i Manchester United, da han scorede imod Nottingham Forrest i januar 1990. Angriberen…

Det siges at det var Mark Robins, som reddede Sir Alex Fergusons job i Manchester United, da han scorede imod Nottingham Forrest i januar 1990.

Angriberen stopper nu sin spillerkarriere for, at kaste sig over managerfaget, som Sir Alex Ferguson også spåede da han spillede.

“Jeg har ltid haft en stor lyst til at blive manager. Faktisk, så vil jeg aldrig glemme dengang i United, hvor Sir Alex Ferguson sagde til mig på træningsbanen: “Hvis nogen bliver manager, så er det dig”,” siger 32-årige Mark Robins ifølge Sky Sports.

Angriberen som forlod United i 1992 har siden været i et væld af klubber, hvor Danmark også er repræsenteret. Han var nemlig i 1996-97 udlejet til FC København, hvor han i blot 6 superliga-kampe scorede hele 4 mål.
I United nåede han, at score 11 mål i 48 kampe.
Han har desuden også spillet i både Manchester City, Reading og Leicester City.

I sidstnævnte klub havde han fornøjelsen af, at blive trænet af Martin O”Neill som han mener er bedre end Ferguson.

“Jeg har spillet under store managers som Ferguson, Martin O”Neill og Ronnie Moore i Rotherham.
Jeg har læst en masse af dem, men jeg må sige, at Martin var den bedste manager at spille under, mener jeg personligt,” siger Robins, som regner med, at blive manager inden længe.

Han er ved, at bestå UEFAs B-trænerkursus og vil herefter begynde på A-trænerkursuset.

Forrige artikel

Leeds Fans: Smith er en forræder

Næste artikel

Den nye hjemmebanetrøje måske afsløret?

ANNONCE