Leeds Fans: Smith er en forræder

Den 23-årige engelske landsholdsspiller står i morgen overfor den afgørende medicinske undersøgelse, der skal fuldføre hans skifte til ærkerivalerne fra…

Den 23-årige engelske landsholdsspiller står i morgen overfor den afgørende medicinske undersøgelse, der skal fuldføre hans skifte til ærkerivalerne fra Manchester United.

”Det er som en kniv i ryggen på alle Leeds fans, men det viser hvordan fodbold er i dag”, siger Simon Jose fra Leeds United Independant Fans’ Association til ITV-football.co.uk her til aften.

”Han vil gå ind i historien på en lang liste af spillere der har forrådt Leeds United, og så siger han at han en dag vil vende tilbage, men det vil aldrig kunne ske” , fortsatte han.

På denne liste finder man utvivlsomt også prominente navne som Eric Cantona og Rio Ferdinand, der som Alan Smith også fik frataget sin titel som Årets Spiller i klubben.

Men det er ikke kun Leeds’ fans der er rasende. En ny undersøgelse på nettet viser nemlig at Manchester Uniteds fans også er imod Alan Smiths skifte. Således svarede hele 38%, at £1 ville være for meget at give for angriberen, der forhåbentlig skal være med til at bringe flere titler til Old Trafford, det skriver leedstoday.net i dag.

Skiftet skulle eftersigende indbringe Leeds United tiltrængte £7 millioner plus Manchester Uniteds 21-årige venstre-back Danny Pugh.

Forrige artikel

Farvel Smith!

Næste artikel

Farvel Robins!

ANNONCE