Fellaini vender tilbage fra landsholdslejr

Marouane Fellaini pådrog sig en skade i weekendens sejr mod Swansea, og vender dertil tilbage fra Belgiens landsholdslejr umiddelbart efter sin ankomst.

Marouane Fellaini har spillet overraskende meget for José Mourinhos United. 12 kampe er det blevet til for den lange belgier, men i weekendens opgør mod Swansea, blev han skadet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Han rejste mandag til Belgien for at deltage i landsholdets træningslejr forud for næste uges VM-kvalifikationskampe, men allerede i dag, tirsdag, er han taget tilbage til Manchester, da skaden driller. Det bekræfter Belgiens landstræner, Roberto Martinez.

– Fellaini blev skadet mod Swansea, og han tager tilbage til sin klub. Vi har 24 spillere, så det skal nok gå, siger landstræneren ifølge The Metro.

Der er 12 dage til, at United spiller deres næste kamp på hjemmebane mod Arsenal. Så Fellaini har noget tid til at komme sig.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Darmian tror på United-fremtid

Næste artikel

Griezmann vil spille med Pogba på klubplan

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share