Ferdinand klar til at møde FA

Rio Ferdinands udelukkelse fra landsholdets altafgørende kamp mod Tyrkiet, førte til en masse optøjer og endte med at hans holdkammerarter truede med at strejke.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Mødet med FA finder sted på en hemmelig adresse og eftersigende skulle FAs chief executive Gordan Tayler være til stede under høringen.

Da en positiv dopingtest giver samme straf, som en udeblivelse fra en dopingtest, kan Rio Ferdinand risikere at blive udelukket for alt fodbold i to år.

Rio Ferdinand forventes at argumentere med at han ikke udeblev med vilje fordi, han simpelthen glemte det på grund af, at han var ved at flytte, og derfor skyndte sig hjem efter træning.

Vi her på OldTrafford.dk redaktionen krydser fingre for, at FA vil godkende Rio Ferdinands undskyldning for hans udeblivelse, og han derfor vil undgå en karantæne, som ville give problemer for Manchester Uniteds forsvarskæde, da den i forvejen er ramt af en del skader af bl.a. Wesley Brown.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Leeds United dummer sig

Næste artikel

Fletcher: Jeg vil spille fast

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share