Leeds United dummer sig

Ifølge Sunday Mirror så har Leeds United dummet sig gevaldigt, da de har givet deres medlemmer lov til at købe op til 8 billetter til Carling Cup opgøret på Elland Road imod Manchester United.

Det er medlemmerne af deres såkaldte “Striker Club”, som kan nyde godt af klubbens tilbud, men det kan få uheldige efterfølger.
Således kan mange blive fristet til, at sælge billetterne på det sorte marked til overpris, og køberen kan være en Manchester United fan, som derfor kan risikere at sidde blandt hjemmeholdets fans.

Leeds United er i forvejen blevet kritiseret for at have tildelt Manchester United for få billetter, da de mente dette var sikkerhedsmæssigt uforsvarligt.
Derfor har Manchester United kun 1600 billetter til rådighed til den prestigefyldte kamp mellem de to rivaliserende klubber.

Ifølge Sunday Mirror, så er Leeds allerede opmærksom på deres store fejl, og de kan derfor også allerede nu forvente at flere Manchester United fans vil komme til at sidde blandt hjemmeholdets fans.

Opgørene mellem Manchester United og Leeds United har altid været intense, og specielt forholdet mellem de to holds fans er intensivt.

Forrige artikel

Fletcher: Jeg gjorde det for Sir Alex

Næste artikel

Ferdinand klar til at møde FA

ANNONCE