Ferdinand overvejede at droppe landsholdet

Manchester Uniteds forsvarsklippe var utrolig tæt på at vinke farvel til Englands landshold i kølvandet på hans otte måneders doping-karantæne. Det var…

Manchester Uniteds forsvarsklippe var utrolig tæt på at vinke farvel til Englands landshold i kølvandet på hans otte måneders doping-karantæne.

Det var især behandlingen fra det engelske fodboldforbund, der var tæt på at få bægeret til at flyde over for Ferdinand.
Selvom han nu som bekendt er tilbage i Englands hvide trøje, har han ikke glemt de dramatiske dage tilbage i december sidste år, hvor hans karantænedom blev udstedt.

Således siger han til MUTV: “Den dag hvor jeg blev straffet var jeg meget bitter, vred og oprørt.”

“Hvis der var nogen som i løbet af de dage havde spurgt mig, om jeg nogensinde ville spille for England igen, ville jeg have sagt nej.”

På trods af den tydelige utilfredshed med håndteringen af sagen og dennes hårde afslutning, indrømmer Rio dog at han er kommet på andre tanker.

“Men som tiden går, kommer man til fornuften. Jeg er ikke den første person som har følt sådan overfor forbundet, og så skal man minde sig selv om at enhvert barn i verden ønsker at spille fodbold for deres land.”

“Hvis jeg ikke havde gjort det, ville det have været respektløst, og nu vil jeg gerne fortsætte med at spille for England så længe som muligt.”

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Materiale til protesten på søndag oppe

Næste artikel

Fergie: Mine spillere vil forholde sig roligt

ANNONCE