Fergie: Mine spillere vil forholde sig roligt

Sir Alex fortæller i dag, at disciplin ikke vil være et problem, når United går på banen mod Arsenal i morgen, i håb om at stoppe Arsenals fantastiske…

Sir Alex fortæller i dag, at disciplin ikke vil være et problem, når United går på banen mod Arsenal i morgen, i håb om at stoppe Arsenals fantastiske stime med 49 ubesejrede kampe i Premier League.

”Jeg har altid haft en stor ansvarsfølelse med hensyn til at være manager i den her fodboldklub, og det er derfor, at vores disciplin er så god. Morgendagens kamp bliver ikke et problem for os i den henseende. Det er en vigtig kamp, og vi ved, hvordan vi skal takle det,” sagde Sir Alex Ferguson til soccernet.com.

Hele fire Arsenal spillere blev sidste sæson straffet for de voldelige scener i forbindelse med kampen sidste år, og politiet i Manchester, Greater Manchester Police, har allerede sagt, at en gentagelse ikke vil blive accepteret.

Manchester United forventes at kunne stille med stærkeste opstilling i morgen, men en influenza virus plager stadig Uniteds kaptajn, Roy Keane, og det er tvivlsomt, om han når at blive klar. Men også Arsenal rygtes at have problemer, da både Gilberto, Patrick Vieira og topscorer Thierry Henry lader til at have småskader.

Det er dog yderst tvivlsomt, at dette ikke er en del af de to manageres mediestunts i forbindelse med kampen. Mediestunts der ofte er genstand for stor underholdning for Sir Alex.

”Jeg har ikke noget imod det, det kan være ret morsomt til tider. Vi har begge et arbejde, der skal gøres, og vi beskytter begge vores klub,” smilede Ferguson.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferdinand overvejede at droppe landsholdet

Næste artikel

Optakt: Glazer og Arsenal skal besejres

ANNONCE