Ferdinand skifter agent

Rio Ferdinand har forladt agentbureauet, SFX, efter problemerne med den forsinkede dopingtest.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge Sunday Times, så skulle SFX have droppet Rio Ferdinand, men til BBC siger hans nye agentbureau, at det var Rio Ferdinand selv, som forlod SFX, som også har haft David Beckham i stalden.

“Rio Ferdinand bedte om at forlade SFX. Ferdinand bedte om, at blive løst fra kontrakten, hvilket han gjorde, og derefter tog han kontakt til Sports, Entertainment and Media Group (SEM), siger Jeff Weston fra hans nye agentbureau, som altså nu skal varetage Rio Ferdinands kommercielle og private interesser.

“Vi er glade for, at blive involveret med Rio og vi ser frem til et langt og godt forhold til spilleren,” tilføjede Weston.

Den 25-årige forsvarsspiller er en af de bedst lønnede spillere i England, men er nu begyndt på sin karantæne for at have misset en dopingtest.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United i nye agent-beskyldninger

Næste artikel

Fulham har accepteret bud!

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
Gå til siden

Ten Hag: Vi manglede mod

En utilfreds Erik ten Hag langede efter kampen ud efter spillernes indstilling, som han synes var meget skuffende.
ANNONCE
Total
0
Share