Fulham har accepteret bud!

Manchester United har her til aften bekræftet, at de har fået et bud på Fulhams angriber, Louis Saha, accepteret af Fulham, og en handel vil blive færdiggjort i denne uge.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Manchester United kan bekræfte, at de har nået til enighed med Fulham FC om transfer af Louis Saha, men det afhænger stadig er flere betingelser.
Manchester United forventer, at disse betingelser vil blive ordnet i næste uge og vil herefter udsende en yderligere kommentar,” hedder det i pressemeddelsen, hvori klubben formentlig hentyder til, at de endnu ikke er nået til enighed med spilleren selv.

En pris på Saha er desuden heller ikke offentligjort, men vil formentlig lyde på 100 millioner kroner.

Dermed ser det ud til, at en månedlang jagt på den 25-årige spiller er ved at være nået til ende efter en masse offentlige skænderier mellem Sir Alex Ferguson, Chris Coleman(Fulham manager red.), Louis Saha og Mohammed Fayed(Fulhams ejer red.).

Saha vil kunne se for første gang i United-trøjen til kampen imod Southampton den 31. januar.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferdinand skifter agent

Næste artikel

United nået til enighed med Chelsea

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share